Det er Althem Entreprenør/Allan Wagner, som behandler alle persondata.

Althem Entreprenør modtager persondata i forbindelse med indsendelse af brug af kontaktformular.  De indsendte oplysninger opbevares i webmail via one.com. .

Personoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse samt CVR-nr.  opbevares sikkert. Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

Der er installeret antivirusprogram på computer, tablet og mobiltelefon. Der tages jævnligt backup. Gamle backups slettes løbende.

One.com

Alle mail sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos One.com, og der er indgået en databehandleraftale med One.com.

Google Analytics

Althem bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du som besøgende anvender hjemmesiden. Analytics samler oplysninger hvilken sider der besøges, hvor lang tid besøgende varer, vi kan også se hvilken operativesystemer, og browser der benyttes.

Analytics kan se meget, men hvem DU er, og præcis hvor i landet du er, kan ikke ses. Alle IP-adresser er anomyniseret, og der samles IKKE personhenførbare detaljer fra vores besøgenden på vores website.

Google værktøjet
Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics,
så tilbyder Google et værktøjet

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at Althem Entreprenør behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som Althem Entreprenør har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse Althem Entreprenør hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger Althem Entreprenør ligger inde med.

Henvendelse kan ske via mail.

Læs mere om vores cookies her

Læs mere om vores Privatlivspolitik her

Læs mere om Datatilsynet her.