Althem Entreprenør

Belægningsarbejde

Belægningsrenovering

Ser din indkørsel lidt træt ud? Jeg kigger gerne forbi og giver forslag til renovering af belægning foran eller omkring huset. Althem Entreprenør ApS løser alle opgaver inden for belægningsarbejde, og yder ærlig og bundreel vejledning i forbindelse med alle typer af opgaver. Uanset om det er havegange eller terrasser, små indkørsler eller større parkeringsområder.

Når jeg løser en opgave inden for belægningsrenovering, er det vigtigt for mig, at de løsninger, vi finder frem til, matcher omgivelserne – det vil sige husets og havens stil. Og her handler det ikke altid om at købe nyt. Ofte vil mine løsningsforslag betyde at genbruge de eksisterende sten, stabilisere underlaget og eksempelvis lave en ansigtsløftning ved hjælp af en bort rundt i kanten. Der skal ikke så meget til, når man ved, hvordan det skal gøres.

Belægningsarbejde

  • renovering af f.eks. indkørsler eller terrasser
  • nyetablering af belægning omkring hus eller på parkeringsareal
  • professionel rådgivning og udførsel af belægningsopgaver

Kontakt Althem og få et reelt tilbud

Mine kunder er ikke tilfredse, før jeg selv er tilfreds.

Jeg går ikke fra halvt udførte opgaver eller skæve sten – hos Althem er tingene i orden og kvaliteten i top.

Ny belægning

Althem Entreprenør ApS har mange års erfaring at trække på, og jeg rådgiver hele vejen – fra idé, i forhold til materialevalg, indkøb og belægningens design. Desuden kan jeg også stå for udførslen, og det er din sikkerhed i forhold til at opnå et flot resultat i høj kvalitet.

Når du kontakter Althem Entreprenør ApS, får du en samarbejdspartner, der både har ekspertisen og de gode idéer. Og så tager jeg ikke af sted, før jeg ved, at underlaget er på plads og ‘finishen’ er helt i orden.

 

ALTHEM ELSKER UDFORDRINGER

 “Det er en arbejdsskade, at jeg kan se, når fliserne ligger 4 millimeter skævt. Så tager jeg ikke hjem, før det er i orden”