Althem Entreprenør

Samvittighedsfuld, professionel og…  luddoven

Bag Althem Entreprenør ApS står

Allan Wagner

Jeg har uddannet rørlægger (2014) og har en grunduddannelse som struktør, men vigtigst af alt har jeg over 20 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen. Det betyder, at jeg kan udføre en bred vifte af opgaver inden for kloakarbejde, belægning og baneområdet.

Skal jeg beskrive mig selv med få ord, vil jeg sige, at jeg er samvittighedsfuld, professionel og luddoven. Det sidste skal ikke forstås på den måde, at jeg ligger på den lade side – tværtimod har jeg ualmindelig svært ved at sidde stille. Når jeg kalder mig selv for luddoven hentyder det ene og alene til, at jeg prioritere at gøre tingene rigtigt første gang.

Samvittighedsfuld

Jeg tror på, at ordentligt arbejde baserer sig på ordentlige aftaler. Blandt andet derfor har jeg tegnet overenskomst med 3F Bygningsarbejdernes fagforening i Odense.

Når vi arbejder sammen om at skabe og overholde aftaler, giver det ordentlige forhold for både kolleger og samarbejdspartnere. Og ordentlige forhold giver gejst, engagement og det bedste udgangspunkt for professionelt udførte opgaver. 

Faglig stolthed

For mig betyder ‘faglig stolthed’ at gøre tingene rigtigt og professionelt på alle niveauer. Fra indledende aftaler til udførsel og finish. Jeg vejleder ikke mine kunder til løsninger, der ikke kan svare sig, eller som ikke holder i længden, og jeg laver ikke smarte belægningsløsninger, hvis underlaget ikke er i orden.

Med en kontakt til mig og Althem kan du forvente bundærlig rådgivning og professionel udførsel af opgaverne – helt ned i detaljen.  

…Og “luddoven” (?)

Selvfølgelig er jeg ikke luddoven. Jeg er født med dieselolie i blodet og har leget med værktøj og maskiner, så længe jeg kan huske.

Både privat og professionelt har jeg altid gang i noget og masser af nye idéer.

Min viden, ekspertise og praktiske know-how er samlet over et langt arbejdsliv og med en ærlig interesse for at gøre tingene ordentligt – og for at gøre det rigtigt første gang. 

Kontakt mig om en konkret opgave

Har du en konkret opgave, du ønsker et tilbud på? Kontakt mig her eller ring til mig på tlf. 50 54 25 23